Chiquelle - Rabattkod

Den här jackan är min absoluta favorit skinnjacka just nu och min alla dagars säkra val (funderar starkt på att klicka hem en i rött också till våren). Jag vet att jackan är jätte eftertraktad och att många helt enkelt vill ha en liknande. När jag åkte ner till Kosovo i somras blev mina tjejer förälskade i jackan och jag såg hur gärna dom ville ha den, så jag klickade hem varsin skinnjacka till dom som jag tänkte ta med mig och ge dom nu när jag åker ner så att dom kan använda jackorna till våren. Jag vet att dom kommer att bli sjukt glada!! :)))

Jag skriver egentligen det här inlägget mest för att berätta för er att Chiquelle har väldigt snabb leverans just nu. Det uppskattade jag då jag var rädd att jackorna inte skulle hinna hem till mig innan vi åker - men dom kom! Jag klickade hem jackorna i onsdags och fick hem dom i fredags. Ett tips till dig som är sent ute med julklapparna helt enkelt. :)) Beställ jackan senast den 22a december, innan kl 12, för att få hem jackan till julafton. OBS! Storlek S hinner inte levereras till jul.

Ange "XMAS30" så får ni 30% av på ert köp! :)) Obs! Gäller endast idag!

Gillar

Kommentarer

Arlinda
Arlinda,
Ooh tänkte precis fråga: tack! Ska köpa en röd då jag redan har en svart. 😘😘😘 30% rabatt vafaaan 🙏🙏
L
L,
Åhhh, vas snällt av dig att du köper till dina kusiner <3<3 dem kmr bli sjuuukt glada kan jag säga, jag menar kolla på jackorna!! <3<3<3
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229