BEIGE KAPPA

Innehåller affiliate-länkar

Kappa - HÄR (jag bär storlek M) // Topp - Bikbok // ByxorDr denim // Skor - Converse // Skinnvantar - Accent // Solglasögon - HÄR

Här kommer äntligen några bättre bilder på min nya kappa som ni fick se i helgen. Visst är den fin? Jag börjar gilla den mer och mer för varje dag som går. Den är så himla fin och sitter verkligen fint på en, den enda nackdelen är att den är ovanligt stor i storleken om man beställer från SheInside dvs - så en storlek mindre (storlek S) hade suttit mycket bättre. Ett tips till dig som vill beställa!

Annars vill jag önska er en underbar helg! Jag och min fästman tar helg från och med idag tills på måndag, dock kommer det att komma upp inlägg till er som vanligt som jag har tidsinställt. Det här ska bli så mysigt och det här behövde vi verkligen, en massa tid med varandra! KRAM.

Gillar

Kommentarer

knaperbloggen
knaperbloggen,
Den är fantastiskt snygg!knaper.blogg.se
mires
mires,
Jag håller med dig! 😘nouw.com/mires
Lola
Lola,
hej, undrar hur det är man storlekar på shein, ska man bestämma en storlek större eller är den man vanligtvis brukar ha? har velats beställa därifrån men je vågat:)
mires
mires,
Hej! Förlåt för sent svar.. Ja, jag personligen brukar alltid köra på storlek M (kör annars alltid på storlek S här hemma i Sve). Men ibland brukar vissa plagg från SheIn vara normala i storleken, men det är inte lät att veta. 😩 Funderar du på att köpa något så kan du lämna en kommentar här om du vill, så kan jag berätta om den kan vara stor eller liten (utifrån det jah vet om plagget). Kram! 😘nouw.com/mires
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229