NYTT

 
Jag har inte så mycket tid till att fota mina plagg, en och en, så jag tänkte att jag visar upp dom så här. Ni kommer förmodligen få se plaggen på mig iallafall - vid några andra fillfällen. Dom flesta kommer från hm & bikbok och sen en från gina tricot.
 

Flytta din blogg till Nouw - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

Ändrade planer ..

 
Ni kanske minns att jag berättade för er om att jag kanske kommer att gifta mig i sommar. Det har blivit ändrade planer. Jag ska gifta mig idag istället. Haha, skojar bara!! Nej men det har på ett sätt blivit ändrade planer då jag har skrivit på ett kontrakt som kommer att hålla mig kvar i Sverige ett tag. Kanske under hela sommaren. Det är någonting jag så gärna velat och min pojkvän tyckte att jag skulle ta chansen. Så bröllopet kommer kanske att flyttas fram. Lika bra det då vi inte kunnit planera någonting. Vi har haft så mycket att göra jobb-mässigt att vi inte tänkt så mycket på vårt bröllop.
 
Men den stora frågan är väl om jag hittat en brudklänning än, och det har jag inte. Har som sagt inte haft tid till det och jag känner mig även lite osäker på vilken klänning jag vill ha. Det finns så många fina att välja bland. Därför vill jag att ni kommer med förslag. Vilken tror ni skulle passa mig.
 

Girly girl ..

 
Dessa bilder togs i Kosovo. Det vart alltså över 6 månader sedan då jag fixade mina naglar. 
 
Under den här veckan ska jag se till att fixa mina naglar med min fina kusse. Saknar att ha långa naglar nu när jag biter bort mina egna. Jag har försökt spara dom men mina naglar är så tunna att dom går av utav sig själv. Så det är väl lika bra att bita bort dom själv nu när jag tycker om det så mycket, haha. 
 
Men som sagt så ska det bli kul med långa naglar igen. Så att jag kan måla dom med fina nagellack med mera. Jag har ju så många nagellack här hemma som aldrig får användas. Målar ju inte naglarna direkt när dom ser så himla korta ut. Vill helst dölja dom..
 

PICTURES FROM ALBANIA

 
Dessa bilder togs i Albanien. Tyckte att det vart en fantastisk utsikt. ?
 

Ur mitt arkiv - början av år 2012

Jag hängde mycket på subway. Gärna varje dag efter skolan. Många goda minnen därifrån. 
 
 
 Just då handlade inte mitt liv bara om shopping och massa outfits. Det vart mycket mer än så. Men på bloggen vart det bara ca 2% ni fick ta del av. Det vill säga bara om ytliga saker som smink, kläder och ännumera kläder.
 
 
Några bilder som togs då ..
 
Under januari månad köpte jag min kära iphone. Det är nog mitt bästa köp ever! ? Idag kan jag inte leva utan den ..
 
 
Jag blev modig nog och bjöd på min första videoblogg..  som jag fortfarande inte kan fatta att jag publicerade. Haha.
 
 
 
Jag började för första gången i mitt liv att använda några ansiktsprodukter.. som slutade med att jag fick ett allerig-utslag eller liknande..
 
 
Åkte skidor med klassen. Det vart kul. Minns du Dilgie? Jag tror att jag fortfarande har videot kvar.. haha. LOVE! ?
 
 

Tiger sweater

 
Jag älskar dessa två tröjor med tiger tryck på. Dom är så fina och passar till det mesta just nu. HÄR kan ni se några exempel på hur man kan matcha denna tröja. Jag skulle matcha den till alla outfits som ni ser på bilden. Ifall jag klickar hem någon utav dom så lär det väl bli den gröna.
 
Dessa två tröjor hittade jag inne på ebay för ca 300 kr / st.
 

Destination Kosova!

Jag har nu packat klart allting med hjälp av min fina mamma. Gjort mig i ordning och är nu redå att dra vidare mot skåne - där ska jag möta upp min fina .. sen ska vi bege oss vidare mot flygplatsen. Vi ska nämligen till.. Kosovo! ?

Jag skriver mer när jag är framme men annars har jag tidsinställt några inlägg till er. Om vi inte hörs igen i morgon så får jag nu passa på och önska er alla ett gott nytt år. Jag hoppas att det nya året 2013 kommer att vara toppen för oss alla! Ta hand om er. Kram, Mire.

 

MEMORIES.

 
När dessa bilder togs skulle jag, min pojk, hans kusin + kusinens fru iväg på middag. Vi hade det väldigt trevligt ihop och vi kommer förmodligen att hänga med varandra en hel del när vi åker ner igen. När bilden togs var vi påväg till en restaurang som hade en otroligt härlig utsikt över Mitrovica (en stad i Kosovo) - minns tyvärr inte vad stället hette. Jag hade aldrig varit där innan men nu kommer jag förmodligen att dra dit igen. Kanske på någon härlig middag med pojken min eller med våra vänner.
 
Klänningen köpte jag i Kosovo i somras (för 22 € - 220 kr om jag ni inte minns fel) och skorna fick jag låna av min mamma lite snabbt (då mina vita ballerinas, som jag egentligen skulle ha på mig, blev genomblöta av någon konstig anledning).
 

My new baseball jacket

 
Visst är den snygg? Jag älskar den! Jackan hittade jag inne på ginatricots mellandasrea (via deras hemsida) och kände att jag bara måste klicka hem den. Min pojkvän tyckte dock inte att det såg ut som en jacka som jag brukar ha på mig men jag klickade hem den iallafall. Nu har jag fått hem den - och han har även fått se hur den passar mig .. och han gillar det han ser. Kul för det gör jag också.
 
Jackan fick bli min för endast 349 :-
 

Idag saknar jag ..

 
.. mina tjejer. Fina Medina. Mina härlig kusiner. Hoppas vi kan ses snart igen!! ?
 

Instagram: mires.se