TREVLIG HELG!

Men hej! Det känns så himla länge sedan då jag klickade inte här sist och "live-bloggade". Jag har nämligen tidsinställt inlägg åt er sedan i tisdags, då jag inte har haft möjligheten att sitta framför datorn och blogga. Opersonligt och tråkigt med tidsinställda inlägg, jag vet! Men jag tänkte att några tidsinställda inlägg kan vara bättre än att det ekar tomt här i min blogg, right? :)

Nåväl. Jag har ganska mycket att göra om dagarna numera, trots att jag sitter hemma och är "ledig" från jobb och det mesta. Vad det gäller bloggen så har jag inte så mycket att bjuda på just nu. Jag antar att jag har hamnat i den perioden där jag inte orkar fota någonting och tycker att bloggandet är allmänt tråkigt och jobbigt, tyvärr.. Lite tråkigt dock, då jag alltid har tyckt att blogga är kul. Men jag har annat som tar på mina krafter just nu vilket leder till att ingenting annat tycks vara intressant för mig längre. Vi håller tummarna för bättre dagar!

NU: Tacos! Trevlig helg people!

 

Flytta din blogg till Nouw - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

Likes

Comments

FLUFFY

Ni hittar dom HÄR (adlink)

 

Likes

Comments

Bilder från år 2011-2013.

Bilderna ovan är ett gäng gamla bilder från år 2011 till 2013, om jag inte minns fel. ​

 

Likes

Comments

NY KLOCKA

Ny klocka från Ur&Penn. Jag har ju en liknande men den här känns lite större och coolare, hihi :)

 

Likes

Comments

Ibland behöver man en nerförsbacke ..

Ibland behöver man en nerförsbacke för att börja uppskatta livet mer och för att kunna se livets värde!

Detta har inget med rubriken att göra (haha) men jag måste berätta att jag faktiskt har börjat sakna mitt långa hår lite. Jag är ju så himla van att locka håret och tycker att jag passar i det bättre än när jag har naturligt platt hår. Nu när jag har klippt mig tycker jag däremot att lockigt hår inte sitter lika fint på mig längre, haha. Så nu är det naturligt platt som gäller i ett bra tag. Kanske hinner håret även andas ut lite och bli lite friskare? :)

 

Likes

Comments

PINK & BLUE

Det är den här blåa toppen som jag hade på mig på festen. Topparna kommer från AIMA. :) 

 

Likes

Comments

PARTY PARTY..

Hej babes! Jag hoppas att ni har haft en toppen helg. Själv har jag haft det toppen tillsammans med min kärlek och några vänner. Min helg började i lördags och avslutades igår. Jag har varit rätt upptagen med att hänga med våra nära och kära och har därför inte haft möjligheten att blogga.

I lördags var vi i Malmö och dansade i några timmar. Vi började kvällen vid 18-tiden där vi åkte till några vänner och förfestade, gjorde oss i ordning, lockade varandras hår, drack goda drinkar, dansade, skrattade och hade det riktigt roligt! Därefter bilade vi ner till Malmö där det bjöds på live-musik (Labinot Tahiri & Flori Mumajesi) fram till kl 2. Vi avslutade kvällen med mcd-mat och sedan längtade vi hem till våra sängar. Vi hade det riktigt trevlig .. men Herre min Gud vad jag hade ont i min ben p.g.a mina snygga med otroligt obekväma klackar. Usch och fy..!! Som tur var hade jag mina älskade converse med mig som jag sedan bytte ut mina klackar mot. Länge leve converse!

Några utav mina läsare som var på festen? Hade ni kul? Några utav er som såg mig? Jag antar att någon utav av gjorde det.. Ni vet ju att ni får komma fram och säga hej! Jag föredrar det hellre än att man står och tittar på en, haha. Det kan ju bli lite fel ibland om man står och tittar på en, viskar med mera.. Som sagt, ni får mer än gärna komma fram och säga "hej, jag läser din blogg" :) Jag blir bara glad!

 

Likes

Comments

Tre favoriter

1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR (adlinks)

Jag är sugen på ett par slitna byxor vid knäna, det ser så himla snyggt ut. Dom första och tredje är helt klart mina favoriter. Dom kostar inte heller så jätte mycket så det är värt att klicka hem dom och bära dom under våren och sommarens sena kvällar. 

 

Likes

Comments

GÅRDAGENS OUTFIT

Jacka -Gina tricot // Tröja - H&M // Väska - Ebay // Byxor - Carlings // Klocka - Ur&Penn // Sneakers - Skopunkten // Tygpåse - IvyRevel

Igår hade jag min hektiska dag nummer 2. Jag hann aldrig tvätta mitt hår så jag fick ta upp det och springa in till stan och fixa några ärenden. Sedan mötte jag upp min syster för att fota av dagens enkla samt för att shoppa lite. Jag måste säga att jag besökte vart enda butik som vi har här i Kalmar utan att hitta det jag var ute efter. Men men, jag fick hem lite snyggt iallafall.

Nu tänker jag ta helg och tillbringa helgen tillsammans med min kärlek och några nära och kära! Jag hoppas att ni får en underbar start på den nya månaden - mars. Herre min Gud vad fort tiden går. Mars? Redan? Nåväl.. Vi hörs på måndag!

 

Likes

Comments

Good & bad people

Never blame anyone in your Life. Good people give you Happiness. Bad people give you Experience. Worst people give you a Lesson & Best people give you memories.

 

Likes

Comments

Instagram: mires.se